Wie wij zijn

Regtvaardig is een klein kantoor met creatieve mensen die geen blad voor de mond nemen als het om onze cliënten gaat. De deskundige juristen van Regtvaardig voelen zich bij elke zaak betrokken. Elke dag zetten wij ons in om de belangen van onze cliënten te behartigen. In de ruimste zin van het woord. De grootste motivatie voor de oprichting van Regtvaardig is onze maatschappelijke betrokkenheid. Onze juridisch specialisten staan midden in de samenleving en geven u een stem die gehoord wordt in juridische procedures.

Voor wie?

Regtvaardig is er voor consumenten en ondernemers. Wij bieden een brede dekking op uw juridische vraagstukken, hoe simpel of ingewikkeld ook. Bij ons werken specialisten met expertise binnen verschillende rechtsgebieden. Ons kantoor bestaat uit pragmatische en universitair opgeleide professionals. Regtvaardig is centraal gevestigd in het Groene Hart, maar biedt landelijke dekking. Geen probleem is ons te ver en persoonlijk contact vinden wij belangrijk.

Regtvaardig staat voor transparantie en daarom geven wij vooraf duidelijkheid over de kosten. Wij schatten ook in of uw zaak kans van slagen heeft, zodat we uw en onze tijd niet onnodig consumeren. Door ons netwerk van juridisch deskundigen kunnen we indien nodig ook snel verwijzen naar collega-juristen en -advocaten. Kortom, bij Regtvaardig staan uw belangen centraal.