Diensten

Diensten


De juristen van Regtvaardig denken graag mee en werken volgens een sterk plan toe naar het beste resultaat voor uw geschil. Bij Regtvaardig lossen wij niet alleen juridische problemen op, wij bieden daarnaast verschillende diensten aan. We beschrijven in het kort een aantal van onze diensten.


Advies en Rechtsbijstand

De juristen van Regtvaardig bieden verschillende diensten aan. Van het opstellen van verschillende juridische documenten tot het verlenen van rechtsbijstand.

Regtvaardig adviseert voornamelijk het MKB maar ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres. Wij van Regtvaardig onderscheiden ons doordat wij ons richten op het voorkomen van juridische conflicten. Dit doen wij door proactief te adviseren en de klant te voorzien van de juiste juridische documenten. Mocht u onverhoopt toch te maken hebben met een gerechtelijke procedure, dan staan wij u bij in de rechtszaal.

Meer informatie >


Letsel

U bent betrokken geraakt bij een ongeval, maar wat nu?

U heeft schade en letsel opgelopen en wilt deze graag verhalen op de tegenpartij. Het is al vervelend genoeg om het mee te maken. Wij adviseren wat er mogelijk is in geval van (letsel)schade. Wij helpen u kosteloos en adequaat om de schade te verhalen. We stellen de tegenpartij aansprakelijk en verhalen uw schade op de tegenpartij.

Meer informatie >


Workshops

Regtvaardig verzorgt juridische trainingen en/of workshops voor verschillende (onderwijs) instellingen en bedrijven.

De woorden ‘kort, intensief en praktijkgericht omschrijven de workshops en trainingen die Regtvaardig organiseert.

De medewerkers van Regtvaardig adviseren u graag over de juiste workshop of training voor uw doelgroep.

Meer informatie >


Contracten opstellen

Bij Regtvaardig bent u aan het juiste adres voor zowel algemene voorwaarden, privacy policy, contracten en alle documenten die belangrijk zijn voor uw onderneming. Onze aangesloten partners kunnen ook u administratieve verplichtingen uit handen nemen. Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? klik hieronder op meer informatie.

Meer informatie >